SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Hataylı Karatecilerin Başarısı

Hataylı Karatecilerin Başarısı
Bu haber 10 Ağustos 2018 - 8:54 'de eklendi ve 130 views kez görüntülendi.

Amasya’da geçtiğimiz hafta düzenlenen, 2. Uluslararası Açık Kyokushin Avrasya Şampiyonası’na 12 sporcuyla katılan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 11 dereceyle Hatay’a döndü.

Şampiyonada Türk Milli Takımı adına yarışan Ukrayna asıllı Türk vatandaşı 17 yaşındaki Anna Çelik, 55 kilogramda çıktığı minderde rakibini yenerek birinci oldu.

Daha önce katıldığı yarışmada birincilik elde ederek Türk Milli Takımı’na seçilen Çelik, ilk katıldığı uluslararası müsabakada da birinci olarak kulübüne gurur yaşattı.

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Ali Çeltik, gazetecilere yaptığı açıklamada 2. Uluslararası Açık Kyokushin Avrasya Şampiyonası’nda sporcularının 3 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ettiklerini söyledi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA